Spatiator
   
FĂLTICENI ORAŞ ADMINISTRAŢIE SERVICII DEZVOLTARE CULTURĂ Servicii Electronice Monitorul Oficial Local
Formular on-line de inscriere in baza de date a persoanelor interesate de consultare conf. art.7 al.1 din Legea nr.52/2003
Formular on-line pentru colectarea de propuneri/opinii/recomandari
Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea studiului de oportunitate intocmit in vederea concesionarii directe a unor suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea studiului de oportunitate intocmit in vederea concesionarii directe a unor suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 20.06.2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:10 iunie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea prin licitatie publica a unei suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea prin licitatie publica a unei suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 26 mai 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:16 mai 2024


In urma dezbaterii publice a proiectului de act normativ Delegarea de gestiune, prin concesiune, a Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan de la nivelul Municipiului Falticeni, judetul Suceava‚ÄĚ, in data de 17.04.2024, aducem la cunostinta opiniei publice urmatoarele documente:
- Minuta dezbaterii publice.

Data publicarii:18 aprilie 2024


ANUNŇĘ PRIVIND ORGANIZAREA UNEI DEZBATERI PUBLICE
AstńÉzi, 09.04.2024, PrimńÉria Municipiului Falticeni invita pe toti cei interesati la intalnirea de dezbatere publica privind urmatorul proiect de act normativ: ‚ÄúDelegarea de gestiune, prin concesiune, a Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan de la nivelul Municipiului Falticeni, judetul Suceava‚ÄĚ. Organizarea dezbaterii publice a fost solicitata de Asociatia pentru Protectia Animalelor ‚ÄúSI EI AU DREPTUL LA VIATA‚ÄĚ.
Evenimentul va avea loc miercuri, 17 aprilie 2024, ora 12.00, la Biblioteca Municipala ‚ÄúEugen Lovinescu‚ÄĚ, aflata la adresa str. Republicii, nr. 14.
Vezi materialele supuse dezbaterii publice.

Data publicarii:9 aprilie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúDelegarea de gestiune, prin concesiune, a Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan de la nivelul Municipiului Falticeni, judeŇ£ul Suceava‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúDelegarea de gestiune, prin concesiune, a Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan de la nivelul Municipiului Falticeni, judeŇ£ul Suceava‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 28 martie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:19 martie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúIndexarea cu rata inflatiei, in procent de 10.4 %, a impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2025‚ÄĚ.

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúIndexarea cu rata inflatiei, in procent de 10.4 %, a impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2025‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 28 martie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:18 martie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea studiului de oportunitate intocmit in vederea concesionarii directe a unei suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ.

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea studiului de oportunitate intocmit in vederea concesionarii directe a unei suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 18 martie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:8 martie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea prin licitatie publica a doua suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ.

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea prin licitatie publica a doua suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 18 martie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:8 martie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2024‚ÄĚ.

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2024‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 16 martie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:6 martie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2024‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2024‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 25 februarie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:15 februarie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unor suprafete de teren situate in incinta Colegiului ‚ÄěVasile Lovinescu‚ÄĚ Falticeni Ňüi Colegiului National ‚ÄěNicu Gane‚Äě Falticeni, proprietatea publica a municipiului Falticeni, in vederea amenajarii unor spatii comerciale provizorii.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unor suprafete de teren situate in incinta Colegiului ‚ÄěVasile Lovinescu‚ÄĚ Falticeni Ňüi Colegiului National ‚ÄěNicu Gane‚Äě Falticeni, proprietatea publica a municipiului Falticeni, in vederea amenajarii unor spatii comerciale provizorii.‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 23 februarie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:13 februarie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui imobil cu destinatia Garaj, proprietate privata a municipiului Falticeni, situat in municipiul FńÉlticeni, str. Ana Ipatescu, nr. 285.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui imobil cu destinatia Garaj, proprietate privata a municipiului Falticeni, situat in municipiul FńÉlticeni, str. Ana Ipatescu, nr. 285‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 23 februarie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:13 februarie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organigramei si a statului de functii al Spitalului Municipal Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organigramei si a statului de functii al Spitalului Municipal Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 2 februarie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:23 ianuarie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúStabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din Primaria municipiului Falticeni si institutiile subordonate‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúStabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din Primaria municipiului Falticeni si institutiile subordonate‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 22 ianuarie 2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:12 ianuarie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2024‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2024‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 20.01.2024, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de Arta Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:5 ianuarie 2024


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea numarului asistentilor personali ai persoanelor cu handicap pentru anul 2024‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea numarului asistentilor personali ai persoanelor cu handicap pentru anul 2024‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 23.12.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:13 decembrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúModificarea tarifelor aferente Contractului de delegare de gestiune prin concesiune, a serviciului public de colectare si transport a deseurilor municipale √ģn Municipiul Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúModificarea tarifelor aferente Contractului de delegare de gestiune prin concesiune, a serviciului public de colectare si transport a deseurilor municipale √ģn Municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 23.12.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:13 decembrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúModificarea taxelor privind folosirea locurilor publice si prelungirea termenului de inchiriere a terenurilor si spatiilor situate in Bazarul si Piata Agroalimentara Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúModificarea taxelor privind folosirea locurilor publice si prelungirea termenului de inchiriere a terenurilor si spatiilor situate in Bazarul si Piata Agroalimentara Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 04.12.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de Arta Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:28 noiembrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea suprafetei de 90 m.p. teren, inscris in C.F. 42368 ‚Äď UAT Falticeni, proprietatea privata a municipiului Falticeni, situat in municipiului Falticeni, str. Halei f.n., cu acordarea dreptului de servitute de trecere proprietarului imobilului inscris in C.F. 32055 ‚Äď UAT Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea suprafetei de 90 m.p. teren, inscris in C.F. 42368 ‚Äď UAT Falticeni, proprietatea privata a municipiului Falticeni, situat in municipiului Falticeni, str. Halei f.n., cu acordarea dreptului de servitute de trecere proprietarului imobilului inscris in C.F. 32055 ‚Äď UAT Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 04.12.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:21 noiembrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui imobil, proprietate privata a municipiului Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Ana Ipatescu, nr. 285.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui imobil, proprietate privata a municipiului Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Ana Ipatescu, nr. 285‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 04.12.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:20 noiembrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unei suprafete de teren situata in incinta Scolii Gimnaziale ‚ÄěAlexandru Ioan Cuza‚ÄĚ Falticeni, proprietatea publica a municipiului Falticeni, in vederea amenajarii unui spatiu comercial provizoriu.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatziei publice deschise pentru inchirierea unei suprafete de teren situata in incinta Scolii Gimnaziale ‚ÄěAlexandru Ioan Cuza‚ÄĚ Falticeni, proprietatea publica a municipiului Falticeni, in vederea amenajarii unui spatiu comercial provizoriu.‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 04.12.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:20 noiembrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúStabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2024‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúStabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2024‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 11.11.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Mihai Eminescu , nr. 2 ‚Äď Corp B Muzeul de ArtńÉ Ion Irimescu) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:1 noiembrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui spatiu situat pe strada Ion Creanga, nr.1, proprietate privata a Municipiului Falticeni, in vederea desfasurarii unor activitati de utilitate publica.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui spatiu situat pe strada Ion Creanga, nr.1, proprietate privata a Municipiului Falticeni, in vederea desfasurarii unor activitati de utilitate publica‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 02.10.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:23 octombrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúDelegarea de gestiune, prin concesiune, a Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan de la nivelul Municipiului Falticeni, judetul Suceava.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúDelegarea de gestiune, prin concesiune, a Serviciului public de gestionare a cainilor fara stapan de la nivelul Municipiului Falticeni, judetul Suceava‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 26.10.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:16 octombrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea suprafetei de 47 m.p., proprietate privata a municipiului Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Botosanilor, f.n.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea suprafetei de 47 m.p., proprietate privata a municipiului Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Botosanilor, f.n.‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 21.09.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:11 septembrie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului de functionare a parcurilor publice din municipiul Falticeni.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului de functionare a parcurilor publice din municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 13.08.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:3 august 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea a doua spatii din incinta Centrului medical Falticeni, situat pe strada Ion Creanga, nr. 1, proprietatea privata a Municipiului Falticeni.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea a doua spatii din incinta Centrului medical Falticeni, situat pe strada Ion Creanga, nr. 1, proprietatea privata a Municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 10.06.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:31 mai 2023


In urma dezbaterii publice a proiectului de act normativ ‚ÄěAprobarea asocierii Municipiului Falticeni cu localitatile Baia, Boroaia si Fantana Mare in vederea organizarii activitatilor de protectie si gestionare a cainilor fara stapan in cadrul Asociatiei pentru gestionarea cainilor fara stapan zona Falticeni‚ÄĚ, √ģn data de 18.05.2023, aducem la cunostinta opiniei publice urmatoarele documente:
- Minuta dezbaterii publice
- RecomandńÉrile scrise colectate
- Versiune revizuitńÉ, finalńÉ, a proiectului de act normativ
Data publicarii:19 mai 2023


ANUNT PRIVIND ORGANIZAREA UNEI DEZBATERI PUBLICE
AstńÉzi, 12.05.2023, PrimńÉria Municipiului Falticeni invita pe toti cei interesati la intalnirea de dezbatere publica privind urmatorul proiect de act normativ: ‚ÄúAprobarea asocierii Municipiului Falticeni cu localitatile Baia, Boroaia si Fantana Mare in vederea organizarii activitatilor de protectie si gestionare a cainilor fara stapan in cadrul Asociatiei pentru gestionarea cainilor fara stapan zona Falticeni‚ÄĚ. Organizarea dezbaterii publice a fost solicitata de Asociatia pentru Protectia Animalelor ‚ÄúSI EI AU DREPTUL LA VIATA‚ÄĚ.
Evenimentul va avea loc joi, 18 mai 2023, ora 12.00, √ģn Sala ‚ÄúIorgu Radu‚ÄĚ a PrimńÉriei FńÉlticeni, aflatńÉ la adresa str. Republicii, nr. 13.
Vezi materialele supuse dezbaterii publice:PROIECT - Aprobarea asocierii Municipiului Falticeni cu localitatile Baia, Boroaia si Fantana Mare in vederea organizarii activitatilor de protectie si gestionare a cainilor fara stapan in cadrul Asociatiei pentru gestionarea cainilor fara stapan zona Falticeni
Data publicarii:12 mai 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea a doua suprafete de teren, proprietatea publica a municipiului Falticeni, in vederea amplasarii unor constructii provizorii.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea a doua suprafete de teren, proprietatea publica a municipiului Falticeni, in vederea amplasarii unor constructii provizorii‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 18.05.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:8 mai 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului privind bugetarea participativa la nivelul municipiului Falticeni.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului privind bugetarea participativa la nivelul municipiului Falticeni.‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 08.05.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:26 aprilie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúStabilirea unor masuri pentru delegarea gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale, inclusiv operarea statiilor de transfer si a centrelor de colectare cu aport voluntar in Judetul Suceava‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúStabilirea unor masuri pentru delegarea gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale, inclusiv operarea statiilor de transfer si a centrelor de colectare cu aport voluntar in Judetul Suceava‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 04.05.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Anexe

Data publicarii:24 aprilie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea asocierii Municipiului Falticeni cu localitatile Baia, Boroaia si Fantana Mare in vederea organizarii activitatilor de protectie si gestionare a cainilor fara stapan in cadrul Asociatiei pentru gestionarea cainilor fara stapan zona Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea asocierii Municipiului Falticeni cu localitatile Baia, Boroaia si Fantana Mare in vederea organizarii activitatilor de protectie si gestionare a cainilor fara stapan in cadrul Asociatiei pentru gestionarea cainilor fara stapan zona Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 02.05.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:20 aprilie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúModificarea si completarea prevederilor H.C.L. nr. 103/28.11.2012 privind aprobarea Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare in municipiul Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúModificarea si completarea prevederilor H.C.L. nr. 103/28.11.2012 privind aprobarea Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare in municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 23.04.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:13 aprilie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúModificarea si completarea prevederilor HCL nr. 12 din 28.01.2021 privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de buna gospodarire pe teritoriul municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúModificarea si completarea prevederilor HCL nr. 12 din 28.01.2021 privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de buna gospodarire pe teritoriul municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 23.04.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:13 aprilie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúIndexarea cu rata inflatiei in procent de 13.8 % a impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2024‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúIndexarea cu rata inflatiei in procent de 13.8 % a impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2024‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 26.03.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:16 martie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2023‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2023‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 18.03.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:8 martie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúSuplimentarea numarului autorizatiilor de taxi eliberate la nivelul municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora proiectul de hotarare privind ‚ÄúSuplimentarea numarului autorizatiilor de taxi eliberate la nivelul municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 02.03.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicarii:20 februarie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea prin licitatie publica a suprafetei de 28 m.p. teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Crisan, f.n.‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea prin licitatie publica a suprafetei de 28 m.p. teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Crisan, f.n.‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 26.02.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:16 februarie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Actului aditional nr. 1 la Contractul de delegare de gestiune prin concesiune a serviciului public de colectare si transport a deseurilor municipale √ģn Municipiul Falticeni nr. 9872/04.05.2021‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Actului aditional nr. 1 la Contractul de delegare de gestiune prin concesiune a serviciului public de colectare si transport a deseurilor municipale √ģn Municipiul Falticeni nr. 9872/04.05.2021‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 26.02.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:16 februarie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Planului privind asigurarea resurselor umane, materiale si financiare necesare gestionńÉrii situatiilor de urgenta in anul 2023‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Planului privind asigurarea resurselor umane, materiale si financiare necesare gestionńÉrii situatiilor de urgenta in anul 2023‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 06.02.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:27 ianuarie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea contractarii unei finantari rambursabile interne in valoare maxima de 30.000.000 lei si aprobarea garantarii creditului din venituri proprii‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea contractarii unei finantari rambursabile interne in valoare maxima de 30.000.000 lei si aprobarea garantarii creditului din venituri proprii‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 16.01.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:06 ianuarie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2023‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2023‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 21.01.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:06 ianuarie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitanŇ£ilor privind finanŇ£area nerambursabilńÉ din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2023‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitanŇ£ilor privind finanŇ£area nerambursabilńÉ din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2023‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 15.01.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:05 ianuarie 2023


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúRegulamentul privind acordarea sprijinului financiar nerambursabil unor unitati de cult apartinand cultelor religioase recunoscute in Romania‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúRegulamentul privind acordarea sprijinului financiar nerambursabil unor unitati de cult apartinand cultelor religioase recunoscute in Romania‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 06.01.2023, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:27 decembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea suprafetei de 118 m.p. teren, inscris in C.F. 41027 ‚Äď UAT Falticeni, proprietatea privata a municipiului Falticeni, situat in municipiului Falticeni, str. Ana Ipatescu, nr. 22‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind Organizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea suprafetei de 118 m.p. teren, inscris in C.F. 41027 ‚Äď UAT Falticeni, proprietatea privata a municipiului Falticeni, situat in municipiului Falticeni, str. Ana Ipatescu, nr. 22. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 09.12.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:29 noiembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui imobil, proprietate privata a municipiului Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Ana Ipatescu, nr. 285‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind Aprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui imobil, proprietate privata a municipiului Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Ana Ipatescu, nr. 285. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 09.12.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:29 noiembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúModificarea taxelor privind folosirea locurilor publice si prelungirea termenului de inchiriere a terenurilor si spatiilor situate in Bazarul si Piata Agroalimentara Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind Modificarea taxelor privind folosirea locurilor publice si prelungirea termenului de inchiriere a terenurilor si spatiilor situate in Bazarul si Piata Agroalimentara Falticeni. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 08.12.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:28 noiembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare ale Muzeului de Arta Ion Irimescu Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind Aprobarea statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare ale Muzeului de Arta Ion Irimescu Falticeni . Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 24.11.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:14 noiembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind Stabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2023

În conformitate cu prevederile art.6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind " Stabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2023". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul Impozite si Taxe din cadrul Primariei municipiului Falticeni, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 21.11.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:11 noiembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unor suprafete de teren situate in incinta Colegiului ‚ÄěVasile Lovinescu‚ÄĚ Falticeni, Scolii Gimnaziale ‚ÄěMihail Sadoveanu‚ÄĚ Falticeni si »ėcolii Gimnaziale ‚ÄěIon Irimescu‚ÄĚ Falticeni, proprietatea publica a municipiului Falticeni, in vederea amenajarii unor spatii comerciale provizorii‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unor suprafete de teren situate in incinta Colegiului ‚ÄěVasile Lovinescu‚ÄĚ Falticeni, Scolii Gimnaziale ‚ÄěMihail Sadoveanu‚ÄĚ Falticeni si »ėcolii Gimnaziale ‚ÄěIon Irimescu‚ÄĚ Falticeni, proprietatea publica a municipiului Falticeni, in vederea amenajarii unor spatii comerciale provizorii‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 04.11.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:25 octombrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea studiului de oportunitate intocmit in vederea concesionarii directe a unor suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea studiului de oportunitate intocmit in vederea concesionarii directe a unor suprafete de teren apartinand domeniului privat al municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 08.10.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:26 septembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organigramei si a statului de functii al Spitalului Municipal Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organigramei si a statului de functii al Spitalului Municipal Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 03.10.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:23 septembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unor spatii din incinta Centrului medical Falticeni, situat pe strada Ion Creanga, nr. 1, proprietatea privata a Municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea unor spatii din incinta Centrului medical Falticeni, situat pe strada Ion Creanga, nr. 1, proprietatea privata a Municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 18.09.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:8 septembrie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúStabilirea tarifelor maximale de distanta pentru activitatea de transport in regim de taxi de la nivelul municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúStabilirea tarifelor maximale de distanta pentru activitatea de transport in regim de taxi de la nivelul municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 10.09.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:31 august 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúStabilirea impozitului/taxei pe clńÉdiri pentru anul 2023‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúStabilirea impozitului/taxei pe clńÉdiri pentru anul 2023‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 21.08.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:11 august 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea √ģnfiin»õńÉrii unui Punct de Informare »ôi Promovare TuristicńÉ √ģn Municipiul FńÉlticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea √ģnfiin»õńÉrii unui Punct de Informare »ôi Promovare TuristicńÉ √ģn Municipiul FńÉlticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 20.08.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:10 august 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúActualizarea Amenajamentului pastoral al pajistilor din municipiul Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúActualizarea Amenajamentului pastoral al pajistilor din municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 11.07.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:1 iulie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúInitierea demersurilor in vederea incheierii unui Acord de cooperare intre Municipiul Falticeni, judetul Suceava din Romania si Municipiul Ain El - Basha din Regatul Hasemit al Iordaniei‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúInitierea demersurilor in vederea incheierii unui Acord de cooperare intre Municipiul Falticeni, judetul Suceava din Romania si Municipiul Ain El - Basha din Regatul Hasemit al Iordaniei‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 11.07.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:1 iulie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului de organizare si functionare al aparatului de specialitate al primarului municipiului Falticeni, precum »ôi a Regulamentului intern al acestuia si al serviciilor publice de interes local‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului de organizare si functionare al aparatului de specialitate al primarului municipiului Falticeni, precum si a Regulamentului intern al acestuia si al serviciilor publice de interes local‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 02.07.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:22 iunie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúInitierea demersurilor in vederea incheierii unui Acord de cooperare intre Municipiul Falticeni, judetul Suceava din Romania si Orasul WoŇāomin, din Republica Polona‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúInitierea demersurilor in vederea incheierii unui Acord de cooperare intre Municipiul Falticeni, judetul Suceava din Romania si Orasul WoŇāomin, din Republica Polona‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 30.05.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:20 mai 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúInitierea demersurilor privind incheierea unei Intelegeri de Cooperare intre Municipiul Falticeni, Judetul Suceava din Romania si Municipiul Soroca din Republica Moldova‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúInitierea demersurilor privind incheierea unei Intelegeri de Cooperare intre Municipiul Falticeni, Judetul Suceava din Romania si Municipiul Soroca din Republica Moldova‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 29.05.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:19 mai 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúDelimitarea zonelor din intravilanul si extravilanul municipiului Falticeni si incadrarea acestora in categoriile de impozitare‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúDelimitarea zonelor din intravilanul si extravilanul municipiului Falticeni si incadrarea acestora in categoriile de impozitare‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 29.05.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:19 mai 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea depunerii documentatiei la Ministerul Antreprenoriatului si Turismului ‚ÄĒ Directia Generala Turism pentru initierea unei hotarari de Guvern in vederea atestarii municipiului Falticeni, judetul Suceava ca statiune turistica de interes local‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea depunerii documentatiei la Ministerul Antreprenoriatului si Turismului ‚ÄĒ Directia Generala Turism pentru initierea unei hotarari de Guvern in vederea atestarii municipiului Falticeni, judetul Suceava ca statiune turistica de interes local‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 29.05.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:19 mai 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2022‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2022‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 08.04.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:29 martie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúModificarea tarifelor aferente Contractului de delegare de gestiune prin concesiune, a serviciului public de colectare si transport a deseurilor municipale in Municipiul Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúModificarea tarifelor aferente Contractului de delegare de gestiune prin concesiune, a serviciului public de colectare si transport a deseurilor municipale in Municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 01.04.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:22 martie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúStabilirea tarifelor pentru serviciile medicale efectuate la cererea pacientilor in cadrul Spitalului municipal Falticeni - Serviciul de Radiologie si Imagistica‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúStabilirea tarifelor pentru serviciile medicale efectuate la cererea pacientilor in cadrul Spitalului municipal Falticeni - Serviciul de Radiologie si Imagistica‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 28.03.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:18 martie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúIndexarea cu rata inflatiei in procent de 5.05% a impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2023‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúIndexarea cu rata inflatiei in procent de 5.05% a impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2023‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 14.03.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:04 martie 2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii Programului -Vino cu 50 de PET-uri/Doze de Aluminiu si poti planta un copacel de tuia in fata casei, in fata blocului, in fata scolii‚Ķin Municipiul Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii Programului - Vino cu 50 de PET-uri/Doze de Aluminiu si poti planta un copacel de tuia in fata casei, in fata blocului, in fata scolii‚Ķin Municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 28.02.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:18.02.2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2022‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2022‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 24.02.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:14.02.2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea inchirierii prin atribuire directa si/sau prin licitatie publica, in conditiile legii, a suprafetei de 247,7353 ha teren pajisti permanente, proprietatea privata a municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea inchirierii prin atribuire directa si/sau prin licitatie publica, in conditiile legii, a suprafetei de 247,7353 ha teren pajisti permanente, proprietatea privata a municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 14.02.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:04.02.2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organigramei, a statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare ale Muzeului de Arta "Ion Irimescu" Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organigramei, a statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare ale Muzeului de Arta ‚ÄúIon Irimescu‚ÄĚ Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 05.02.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:26.01.2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea spatiilor din incinta Centrului medical Falticeni, situat pe strada Ion Creanga, nr. 1, proprietatea privata a Municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea spatiilor din incinta Centrului medical Falticeni, situat pe strada Ion Creanga, nr. 1, proprietatea privata a Municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 30.01.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:20.01.2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2022‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2022‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 26.01.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:12.01.2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organigramei municipiului Falticeni si a statelor de functii ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Falticeni si ale unitatilor subordonate‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea organigramei municipiului Falticeni si a statelor de functii ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Falticeni si ale unitatilor subordonate‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 15.01.2022, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:05.01.2022


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúStabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din Primaria municipiului Falticeni si institutiile subordonate‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúStabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din Primaria municipiului Falticeni si institutiile subordonate‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 27.12.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:17.12.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Intelegerii de Cooperare intre Municipiul Falticeni, Judetul Suceava si orasul Chieri, Italia‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Intelegerii de Cooperare intre Municipiul Falticeni, Judetul Suceava si orasul Chieri, Italia‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 29.11.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:19.11.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúPlanul de Mobilitate urbana durabila, 2021-2030‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora proiectul de hotarare privind ‚ÄúPlanul de Mobilitate urbana durabila, 2021-2030‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 24.10.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:14.10.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind Stabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2022

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúStabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2022‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 22.10.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:12.10.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea documentatiei pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public din municipiul Falticeni

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea documentatiei pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public din municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 04.10.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:24.09.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea organizńÉrii licitaŇ£iei publice deschise pentru √ģnchirierea imobilului ‚Äďmagazie √ģn suprafaŇ£ńÉ de 32 mp, situat pe str. Topitoriei, zona bl. 2,proprietatea privatńÉ a Municipiului FńÉlticeni

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora proiectul de hotarare privind "aprobarea organizńÉrii licitaŇ£iei publice deschise pentru √ģnchirierea imobilului ‚Äďmagazie √ģn suprafaŇ£ńÉ de 32 mp, situat pe str. Topitoriei, zona bl. 2, proprietatea privatńÉ a Municipiului FńÉlticeni". Proiectul de hotarare, insotit de documentatia intocmita de Compartimentul SpaŇ£iu Locativ, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 04.09.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:26.08.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea organizńÉrii Concursului de colectare selectivńÉ ‚Äú ParticipńÉ activ‚ĶcolecteazńÉ selectiv‚ÄĚ √ģn unitńÉŇ£ile de √ģnvńÉŇ£ńÉm√Ęnt din Municipiul FńÉlticeni ‚Äď ediŇ£ia a VII ‚Äď a

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora proiectul de hotarare privind "aprobarea organizńÉrii Concursului de colectare selectivńÉ ‚Äú ParticipńÉ activ‚ĶcolecteazńÉ selectiv‚ÄĚ √ģn unitńÉŇ£ile de √ģnvńÉŇ£ńÉm√Ęnt din Municipiul FńÉlticeni ‚Äď ediŇ£ia a VII ‚Äď a". Proiectul de hotarare, insotit de documentatia intocmita de Compartimentul Mediu, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 03.09.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:25.08.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind v√Ęnzarea prin licitaŇ£ie publicńÉ deschisńÉ a douńÉ suprafeŇ£e de teren, proprietatea municipiului FńÉlticeni, √ģn vederea construirii unor garaje

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora proiectul de hotarare privind ‚Äúv√Ęnzarea prin licitaŇ£ie publicńÉ deschisńÉ a douńÉ suprafeŇ£e de teren, proprietatea municipiului FńÉlticeni, √ģn vederea construirii unor garaje‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de documentatia de atribuire intocmita de Compartimentul administrarea domeniului public/privat, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 16.08.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:06.08.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind infiintarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, precum si aprobarea Regulamentului pentru efectuarea transportului public local de persoane prin curse regulate in municipiul Falticeni

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚Äúinfiintarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, precum si aprobarea Regulamentului pentru efectuarea transportului public local de persoane prin curse regulate in municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului, raportul de specialitate al Directiei investitii si regumalentul propus, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 28.06.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:18.06.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind inchirierea prin licitatie publica deschisa a unei suprafete de 10.00 m.p. teren situat pe str. Victoriei, f.n., proprietatea privata a Municipiului Falticeni, in vederea amplasarii unui cabinet/camera tehnica pentru instalare echipamente comunicatii electronice

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚Äúinchirierea prin licitatie publica deschisa a unei suprafete de 10.00 m.p. teren situat pe str. Victoriei, f.n., proprietatea privata a Municipiului Falticeni, in vederea amplasarii unui cabinet/camera tehnica pentru instalare echipamente comunicatii electronice‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului si documentatia de atribuire, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 13.06.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:03.06.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea montarii de placute informative pe cladirile reprezentative din punct de vedere istoric, cultural si arhitectural situate in municipiul Falticeni

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea montarii de placute informative pe cladirile reprezentative din punct de vedere istoric, cultural si arhitectural situate in municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 06.06.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:26.05.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind organizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea suprafetei de 244 m.p. teren, inscris in C.F. 40218 ‚Äď UAT Falticeni, proprietatea privata a municipiului Falticeni, situat in municipiului Falticeni, str. Halei f.n., cu acordarea dreptului de servitute de trecere proprietarului imobilului inscris in C.F. 32108 ‚Äď UAT Falticeni

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru vanzarea suprafetei de 244 m.p. teren, inscris in C.F. 40218 ‚Äď UAT Falticeni, proprietatea privata a municipiului Falticeni, situat in municipiului Falticeni, str. Halei f.n., cu acordarea dreptului de servitute de trecere proprietarului imobilului inscris in C.F. 32108 ‚Äď UAT Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului, documentatia de atribuire si studiul de oportunitate al Compartimentului administrarea domeniului public/privat, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 28.05.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:18.05.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind Aprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2021

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2021‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului Ňüi anexe, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 01.05.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:21.04.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind Aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2021

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2021‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului Ňüi anexe, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 01.05.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:21.04.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea planului anual de actiune al Directiei de Asistenta Sociala privind serviciile sociale pentru anul 2021

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea planului anual de actiune al Directiei de Asistenta Sociala privind serviciile sociale pentru anul 2021‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului Ňüi anexe, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 22.04.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:12.04.2021


√én urma dezbaterii publice a proiectului de act normativ ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri Ňüi cheltuieli pe anul 2021‚ÄĚ, √ģn data de 07.04.2021, aducem la cuno»ôtin»õa opiniei publice urmńÉtoarele documente:
- Minuta dezbaterii publice
Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea planului privind asigurarea resurselor umane, materiale si financiare necesare gestionarii situatiilor de urgenta in anul 2021

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea planului privind asigurarea resurselor umane, materiale si financiare necesare gestionarii situatiilor de urgenta in anul 2021‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului, raportul de specialitate al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ňüi anexe, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 18.04.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:08.04.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea unor premii persoanelor care au implinit sau implinesc varsta de 100 de ani sau peste 100 ani

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului pentru acordarea unor premii persoanelor care au implinit sau implinesc varsta de 100 de ani sau peste 100 ani‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului Ňüi anexa, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 11.04.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:01.04.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea tarifelor ce vor fi practicate de operatorul de salubritate S.C. GOSCOM S.A. Falticeni, rezultate in urma atribuirii contractului prin licitatie publica deschisa

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea tarifelor ce vor fi practicate de operatorul de salubritate S.C. GOSCOM S.A. Falticeni, rezultate in urma atribuirii contractului prin licitatie publica deschisa‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 05.04.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:26.03.2021


ANUNT PRIVIND DEZBATEREA PUBLICA

Astazi, 23.03.2021, Primaria Municipiului Falticeni invita pe toti cei interesati la intalnirea de dezbatere publica privind urmatorul proiect de act normativ: ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2021‚ÄĚ. Evenimentul are loc in data de 07.04.2021, ora 12.00, √ģn sala ‚ÄěIorgu Radu‚ÄĚ a Primariei Falticeni, aflatńÉ la adresa str. Republicii, nr. 13.
Vezi: Materialele supuse dezbaterii publice

Data publicńÉrii:23.03.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúTransmiterea in direct, video »ôi audio, a sedintelor Consiliului Local al Municipiului Falticeni‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúTransmiterea in direct, video »ôi audio, a sedintelor Consiliului Local al Municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 22.03.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:12.03.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri Ňüi cheltuieli pe anul 2021‚ÄĚ

In conformitate cu prevederile, Legii bugetului de stat pe anul 2021, nr.15/09.03.2021, a art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, si a art. 39(3 Ňüi 4) din Legea 273/2006 privind finantele publice locale, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea bugetului de venituri Ňüi cheltuieli pe anul 2021‚ÄĚ. Proiectul de hotarare (insotit de referatul de aprobare al initiatorului, raportul de specialitate, intocmit de DirecŇ£ia EconomicńÉ, Ňüi anexele aferente), a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Contestatiile, propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 24.03.2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:09.03.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea conturilor anuale de execuŇ£ie bugetarńÉ Ňüi a situaŇ£iilor financiare pe anul 2020 ale Municipiului FńÉlticeni‚ÄĚ.

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúAprobarea conturilor anuale de execuŇ£ie bugetarńÉ Ňüi a situaŇ£iilor financiare pe anul 2020 ale Municipiului FńÉlticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare (insotit de referatul de aprobare al initiatorului, raportul de specialitate, intocmit de Serviciul Financiar ‚Äď Contabilitate, Ňüi anexele aferente), a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 15 martie 2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:04.03.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúIndexarea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2022 cu rata inflatiei in procent de 2.63%‚ÄĚ.

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúIndexarea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2022 cu rata inflatiei in procent de 2.63%‚ÄĚ. Proiectul de hotarare (insotit de referatul de aprobare al initiatorului, raportul de specialitate, intocmit de Serviciul impozite si taxe din cadrul Primariei municipiului Falticeni), a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 15 martie 2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:04.03.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea Programului "Vino cu 50 de PET-uri/Doze de Aluminiu si poti planta un copacel de tuia in fata casei, in fata blocului, in fata scolii‚Ķin Municipiul Falticeni‚ÄĚ

√én conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea Programului "Vino cu 50 de PET-uri/Doze de Aluminiu si poti planta un copacel de tuia in fata casei, in fata blocului, in fata scolii‚Ķin Municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare (insotit de referatul de aprobare al initiatorului, raportul de specialitate, intocmit de Compartimentul Mediu din cadrul Primariei municipiului Falticeni, si regulamentul de organizare), a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 1 martie 2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:19.02.2021


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea aprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea suprafetei de 40 m.p. teren situat in Piata Civica ‚ÄěNada Florilor‚ÄĚ, proprietatea publica a municipiului Falticeni in vederea amplasarii unei constructii provizorii pentru comercializarea florilor

√én conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Aprobarea organizarii licitatiei publice deschise pentru inchirierea suprafetei de 40 m.p. teren situat in Piata Civica ‚ÄěNada Florilor‚ÄĚ, proprietatea publica a municipiului Falticeni in vederea amplasarii unei constructii provizorii pentru comercializarea florilor". Proiectul de hotarare (insotit de referatul de aprobare al initiatorului, raportul de specialitate, intocmit de Compartimentul gestionarea domeniul public/privat din cadrul Primariei municipiului Falticeni, si documentatia de atribuire), a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 26 februarie 2021, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii:16.02.2021


√én urma dezbaterii publice a proiectului de act normativ ‚ÄúActualizarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de gospodńÉrire pe teritoriul municipiului FńÉlticeni‚ÄĚ, √ģn data de 20.01.2021, aducem la cuno»ôtin»õa opiniei publice urmńÉtoarele documente:
- Minuta dezbaterii publice
- RecomandńÉrile scrise colectate
- Versiunea revizuitńÉ, finalńÉ, a proiectului de act normativ


ANUNŇĘ PRIVIND DEZBATEREA PUBLICńā

AstńÉzi, 12.01.2021, PrimńÉria Municipiului FńÉlticeni invitńÉ pe to»õi cei interesa»õi la √ģnt√Ęlnirea de dezbatere publicńÉ privind urmńÉtorul proiect de act normativ: ‚ÄúActualizarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de bunńÉ gospodńÉrire pe teritoriul municipiului FńÉlticeni‚ÄĚ. Evenimentul are loc √ģn data de 20.01.2021, ora 11.00, √ģn sala ‚ÄěIorgu Radu‚ÄĚ a PrimńÉriei FńÉlticeni, aflatńÉ la adresa str. Republicii, nr. 13.
Vezi: Materialele supuse dezbaterii publice
Data publicńÉrii: 12.01.2020


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea organigramei municipiului Falticeni si a statelor de functii ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Falticeni si ale unitatilor subordonate

În conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Aprobarea organigramei municipiului Falticeni si a statelor de functii ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Falticeni si ale unitatilor subordonate". Proiectul de hotarare (insotit de referatul de aprobare al initiatorului, raportul de specialitate, intocmit de Serviciul Resurse Umane Comunicare din cadrul Primariei municipiului Falticeni, si anexele proiectul de hotarare), a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 1 ianuarie 2020, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii: 22.12.2020

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind Actualizarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de buna gospodarire pe teritoriul municipiului Falticeni

√én conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind " Actualizarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de buna gospodarire pe teritoriul municipiului Falticeni". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului, raportul de specialitate, intocmit de Serviciul Administrativ Control AchiziŇ£ii din cadrul Primariei municipiului Falticeni, si anexa proiectul de hotarare, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 31 decembrie, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii: 21.12.2020

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind organizarea licitatiei publice deschise pentru inchirierea imobilului ‚Äď constructie in suprafata de 156 m.p. situat pe str. Armatei nr.17, proprietatea publica a municipiului Falticeni √ģn vederea amenajarii unei spalatorii ecologice

√én conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Organizarea licitatiei publice deschise pentru inchirierea imobilului ‚Äď constructie in suprafata de 156 m.p. situat pe str. Armatei nr. 17, proprietatea publica a municipiului Falticeni √ģn vederea amenajarii unei spalatorii ecologice". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului, raportul de specialitate, intocmit de Serviciul Administrativ Control AchiziŇ£ii din cadrul Primariei municipiului Falticeni, Ňüi documentatia de atribuire, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 18 decembrie, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii: 09.12.2020

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind organizarea retelei scolare a unitatilor de invatamant preuniversitar din municipiul Falticeni pentru anul scolar 2021 - 2022

În conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Organizarea retelei scolare a unitatilor de invatamant preuniversitar din municipiul Falticeni pentru anul scolar 2021 - 2022". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Compartimentul legalitatea/circuitul actelor administrative din cadrul Primariei municipiului Falticeni, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 14 decembrie, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii: 04.12.2020

AnunŇ£ cu privire la intenŇ£ia de elaborare a proiectului de hotńÉr√Ęre privind ‚ÄúStabilirea impozitelor Ňüi taxelor locale aplicabile √ģn anul fiscal 2021‚ÄĚ

√én conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenŇ£a decizionalńÉ √ģn administraŇ£ia publicńÉ, cu modificńÉrile Ňüi completńÉrile ulterioare, PrimńÉria Municipiului FńÉlticeni aduce la cunoŇütinŇ£a publicńÉ intenŇ£ia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúStabilirea impozitelor Ňüi taxelor locale aplicabile √ģn anul fiscal 2021‚ÄĚ. Proiectul de hotńÉr√Ęre, √ģnso»õit de referatul de aprobare, Ňüi referatul de specialitate, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secŇ£iunea TransparenŇ£a decizionalńÉ. Propunerile, sugestiile Ňüi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotńÉr√Ęre mai sus menŇ£ionat, pot fi trimise p√ĘnńÉ pe data de 19 octombrie 2020, astfel: √ģn scris, la sediul PrimńÉriei Municipiului Falticeni (registraturńÉ), prin poŇütńÉ (str. Republicii nr. 13, FńÉlticeni) sau pe adresa de poŇütńÉ electronicńÉ falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii: 07.10.2020

AnunŇ£ cu privire la intenŇ£ia de elaborare a proiectului de hotńÉr√Ęre privind ‚ÄúStabilirea tarifelor pentru activitńÉ»õile / serviciile prestate de cńÉtre Direc»õia de UtilitńÉ»õi Publice‚ÄĚ

√én conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenŇ£a decizionalńÉ √ģn administraŇ£ia publicńÉ, cu modificńÉrile Ňüi completńÉrile ulterioare, PrimńÉria Municipiului FńÉlticeni aduce la cunoŇütinŇ£a publicńÉ intenŇ£ia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúStabilirea tarifelor pentru activitńÉ»õile / serviciile prestate de cńÉtre Direc»õia de UtilitńÉ»õi Publice‚ÄĚ. Proiectul de hotńÉr√Ęre, √ģnso»õit de referatul de aprobare, referatul de specialitate »ôi fi»ôele de fundamentare, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secŇ£iunea TransparenŇ£a decizionalńÉ. Propunerile, sugestiile Ňüi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotńÉr√Ęre mai sus menŇ£ionat, pot fi trimise p√ĘnńÉ pe data de 3 august 2020, astfel: √ģn scris, la sediul PrimńÉriei Municipiului Falticeni (registraturńÉ), prin poŇütńÉ (str. Republicii nr. 13, FńÉlticeni) sau pe adresa de poŇütńÉ electronicńÉ falticeni@falticeni.ro.
Data publicńÉrii: 23.07.2020

AnunŇ£ cu privire la intenŇ£ia de elaborare a proiectului de hotńÉr√Ęre privind ‚ÄúSuplimentarea numńÉrului autorizaŇ£iilor de taxi eliberate la nivelul municipiului FńÉlticeni‚ÄĚ

√én conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenŇ£a decizionalńÉ √ģn administraŇ£ia publicńÉ, cu modificńÉrile Ňüi completńÉrile ulterioare, PrimńÉria Municipiului FńÉlticeni aduce la cunoŇütinŇ£a publicńÉ intenŇ£ia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúSuplimentarea numńÉrului autorizaŇ£iilor de taxi eliberate la nivelul municipiului FńÉlticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotńÉr√Ęre, √ģnso»õit de referatul de aprobare »ôi raportul de specialitate al Serviciului Administrativ Control AchiziŇ£ii, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secŇ£iunea TransparenŇ£a decizionalńÉ. Propunerile, sugestiile Ňüi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotńÉr√Ęre mai sus menŇ£ionat, pot fi trimise p√ĘnńÉ pe data de 5 iulie 2020, astfel: √ģn scris, la sediul PrimńÉriei Municipiului Falticeni (registraturńÉ), prin poŇütńÉ (str. Republicii nr. 13, FńÉlticeni) sau pe adresa de poŇütńÉ electronicńÉ falticeni@falticeni.ro.

AnunŇ£ cu privire la intenŇ£ia de elaborare a proiectului de hotńÉr√Ęre privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului privind acordarea voucherelor de vacanŇ£ńÉ pentru anul 2020 personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului FńÉlticeni Ňüi unitńÉŇ£ilor subordonate finanŇ£ate integral din bugetul local‚ÄĚ

√én conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenŇ£a decizionalńÉ √ģn administraŇ£ia publicńÉ, cu modificńÉrile Ňüi completńÉrile ulterioare, PrimńÉria Municipiului FńÉlticeni aduce la cunoŇütinŇ£a publicńÉ intenŇ£ia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului privind acordarea voucherelor de vacanŇ£ńÉ pentru anul 2020 personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului FńÉlticeni Ňüi unitńÉŇ£ilor subordonate finanŇ£ate integral din bugetul local‚ÄĚ. Proiectul de hotńÉr√Ęre, √ģnso»õit de referatul de aprobare »ôi raportul de specialitate al Serviciului Resurse Umane, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secŇ£iunea TransparenŇ£a decizionalńÉ. Propunerile, sugestiile Ňüi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotńÉr√Ęre mai sus menŇ£ionat, pot fi trimise p√ĘnńÉ pe data de 19 iunie 2020, astfel: √ģn scris, la sediul PrimńÉriei Municipiului Falticeni (registraturńÉ), prin poŇütńÉ (str. Republicii nr. 13, FńÉlticeni) sau pe adresa de poŇütńÉ electronicńÉ falticeni@falticeni.ro.

AnunŇ£ cu privire la intenŇ£ia de elaborare a proiectului de hotńÉr√Ęre privind ‚ÄúAprobarea contractńÉrii unei finan»õńÉri rambursabile interne √ģn valoare maximńÉ de 29.955.933 lei »ôi aprobarea garantńÉrii creditului din venituri proprii‚ÄĚ

√én conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenŇ£a decizionalńÉ √ģn administraŇ£ia publicńÉ, cu modificńÉrile Ňüi completńÉrile ulterioare, PrimńÉria Municipiului FńÉlticeni aduce la cunoŇütinŇ£a publicńÉ intenŇ£ia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúAprobarea contractńÉrii unei finan»õńÉri rambursabile interne √ģn valoare maximńÉ de 29.955.933 lei »ôi aprobarea garantńÉrii creditului din venituri proprii‚ÄĚ. Proiectul de hotńÉr√Ęre, √ģnso»õit de referatul de aprobare »ôi raportul de specialitate al DirecŇ£iei Economice, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secŇ£iunea TransparenŇ£a decizionalńÉ. Propunerile, sugestiile Ňüi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotńÉr√Ęre mai sus menŇ£ionat, pot fi trimise p√ĘnńÉ pe data de 31 mai 2020, astfel: √ģn scris, la sediul PrimńÉriei Municipiului Falticeni (registraturńÉ), prin poŇütńÉ (str. Republicii nr. 13, FńÉlticeni) sau pe adresa de poŇütńÉ electronicńÉ falticeni@falticeni.ro.

AnunŇ£ cu privire la intenŇ£ia de elaborare a proiectului de hotńÉr√Ęre privind ‚ÄúAprobarea Notei de fundamentare referitoare la necesitatea Ňüi oportunitatea realizńÉrii investiŇ£iei ‚ÄúReabilitare termicńÉ 8 blocuri de locuinŇ£e din Municipiul FńÉlticeni, JudeŇ£ul Suceava‚ÄĚ, prin POR, Axa PrioritarńÉ 3, OperaŇ£iunea A ‚Äď ClńÉdiri RezidenŇ£iale‚ÄĚ

√én conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenŇ£a decizionalńÉ √ģn administraŇ£ia publicńÉ, cu modificńÉrile Ňüi completńÉrile ulterioare, PrimńÉria Municipiului FńÉlticeni aduce la cunoŇütinŇ£a publicńÉ intenŇ£ia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúReabilitare termicńÉ 8 blocuri de locuinŇ£e din Municipiul FńÉlticeni, JudeŇ£ul Suceava‚ÄĚ, prin POR, Axa PrioritarńÉ 3, OperaŇ£iunea A ‚Äď ClńÉdiri RezidenŇ£iale‚ÄĚ. Proiectul de hotńÉr√Ęre, √ģnso»õit de referatul de aprobare »ôi raportul de specialitate al Serviciului Impozite Ňüi Taxe, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secŇ£iunea TransparenŇ£a decizionalńÉ. Propunerile, sugestiile Ňüi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotńÉr√Ęre mai sus menŇ£ionat, pot fi trimise p√ĘnńÉ pe data de 31 mai 2020, astfel: √ģn scris, la sediul PrimńÉriei Municipiului Falticeni (registraturńÉ), prin poŇütńÉ (str. Republicii nr. 13, FńÉlticeni) sau pe adresa de poŇütńÉ electronicńÉ falticeni@falticeni.ro.

AnunŇ£ cu privire la intenŇ£ia de elaborare a proiectului de hotńÉr√Ęre privind ‚ÄúAprobarea studiului de oportunitate √ģntocmit √ģn vederea concesionńÉrii directe a unor suprafeŇ£e de teren aparŇ£in√Ęnd domeniului privat al municipiului FńÉlticeni‚ÄĚ

√én conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenŇ£a decizionalńÉ √ģn administraŇ£ia publicńÉ, cu modificńÉrile Ňüi completńÉrile ulterioare, PrimńÉria Municipiului FńÉlticeni aduce la cunoŇütinŇ£a publicńÉ intenŇ£ia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúAprobarea studiului de oportunitate √ģntocmit √ģn vederea concesionńÉrii directe a unor suprafeŇ£e de teren aparŇ£in√Ęnd domeniului privat al municipiului FńÉlticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotńÉr√Ęre, √ģnso»õit de referatul de aprobare »ôi raportul de specialitate al Serviciului Impozite Ňüi Taxe, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secŇ£iunea TransparenŇ£a decizionalńÉ. Propunerile, sugestiile Ňüi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotńÉr√Ęre mai sus menŇ£ionat, pot fi trimise p√ĘnńÉ pe data de 31 mai 2020, astfel: √ģn scris, la sediul PrimńÉriei Municipiului Falticeni (registraturńÉ), prin poŇütńÉ (str. Republicii nr. 13, FńÉlticeni) sau pe adresa de poŇütńÉ electronicńÉ falticeni@falticeni.ro.

Anunţ cu privire la intenţia de elaborare a proiectului de hotărâre privind ‚ÄúAcordarea unor facilităţi fiscale‚ÄĚ

În conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Fălticeni aduce la cunoştinţa publică intenţia de a elabora Proiectul de hotărare privind ‚ÄúAprobarea unor facilităţi fiscale.‚ÄĚ Proiectul de hotărâre, însoţit de referatul de aprobare şi raportul de specialitate al Serviciului Impozite şi Taxe, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secţiunea Transparenţa decizională. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat, pot fi trimise până pe data de 25 mai 2020, astfel: în scris, la sediul Primăriei Municipiului Falticeni (registratură), prin poştă (str. Republicii nr. 13, Fălticeni) sau pe adresa de poştă electronică falticeni@falticeni.ro.

Anunţ cu privire la intenţia de elaborare a proiectului de hotărâre privind ‚ÄúAprobarea organizării licitaţiei publice deschise pentru închirierea suprafeţei de 11 mp teren situată pe str. Sucevei, f.n., (zona bl.115), proprietatea privată a municipiului Fălticeni în vederea amplasării unui generator electric fix‚ÄĚ

În conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Fălticeni aduce la cunoştinţa publică intenţia de a elabora Proiectul de hotărare privind ‚ÄúAprobarea organizării licitaţiei publice deschise pentru închirierea suprafeţei de 11 mp teren situată pe str.Sucevei, f.n., (zona bl.115), proprietatea privată a municipiului Fălticeni în vederea amplasării unui generator electric fix.‚ÄĚ Proiectul de hotărâre, însoţit de referatul de aprobare şi raportul de specialitate al Serviciul administrativ control achiziţii, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secţiunea Transparenţa decizională. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat, pot fi trimise până pe data de 27 aprilie 2020, astfel: în scris, la sediul Primăriei Municipiului Falticeni (registratură), prin poştă (str. Republicii nr. 13, Fălticeni) sau pe adresa de poştă electronică falticeni@falticeni.ro.

Anunţ cu privire la intenţia de elaborare a proiectului de hotărâre privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al Municipiului Fălticeni.‚ÄĚ

În conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Fălticeni aduce la cunoştinţa publică intenţia de a elabora Proiectul de hotărare privind ‚ÄúAprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al Municipiului Fălticeni.‚ÄĚ Proiectul de hotărâre, însoţit de referatul de aprobare şi raportul de specialitate al Compartimentului legalitatea şi circuitul actelor administrative, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secţiunea Transparenţa decizională. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat, pot fi trimise până pe data de 17 martie 2020, astfel: în scris, la sediul Primăriei Municipiului Falticeni (registratură), prin poştă (str. Republicii nr. 13, Fălticeni) sau pe adresa de poştă electronică falticeni@falticeni.ro.

Anunţ cu privire la intenţia de elaborare a proiectului de hotărâre privind ‚ÄúIndexarea impozitelor şi taxelor locale aplicabile în anul fiscal 2021 cu rata inflaţiei în procent de 3.8%‚ÄĚ

În conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Fălticeni aduce la cunoştinţa publică intenţia de a elabora Proiectul de hotărare privind ‚ÄúIndexarea impozitelor şi taxelor locale aplicabile în anul fiscal 2021 cu rata inflaţiei în procent de 3.8%‚ÄĚ. Proiectul de hotarâre, însoţit de referatul de aprobare şi raportul de specialitate al Serviciului Impozite şi Taxe, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, secţiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat, pot fi trimise până pe data de 17 martie 2020, astfel: în scris, la sediul Primăriei Municipiului Fălticeni (registratură), prin poştă (str. Republicii nr. 13, Falticeni) sau pe adresa de poştă electronică falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúDelegarea gestiunii serviciului public de salubrizare, a studiului de fundamentare, a caietului de sarcini si a contractului cadru de delegare de gestiune prin concesiune a serviciului de salubrizare in Municipiul Falticeni‚ÄĚ
In conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile »ôi completńÉrile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúDelegarea gestiunii serviciului public de salubrizare, a studiului de fundamentare, a caietului de sarcini si a contractului cadru de delegare de gestiune prin concesiune a serviciului de salubrizare in Municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de raportul de aprobare, studiul de fundamentare, caierul de sarcini, contractual de delegare, anexe, documntatii intocmite de Compartimentul Mediu, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise pana pe data de 2 martie 2020, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str. Republicii nr. 13, Falticeni) sau pe adresa de posta electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúSuplimentarea numarului autorizatiilor de taxi eliberate la nivelul municipiului Falticeni‚ÄĚ
In conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile »ôi completńÉrile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora Proiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúSuplimentarea numarului autorizatiilor de taxi eliberate la nivelul municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de caierul de sarcini, intocmit de Serviciul Administrativ Control Achizitii, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise pana pe data de 29 februarie 2020, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str. Republicii nr. 13, Falticeni) sau pe adresa de posta electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2020‚ÄĚ
In conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile »ôi completńÉrile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora ‚ÄúProiectul de hotńÉrare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2020‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de caierul de sarcini, intocmit de Serviciul Administrativ Control Achizitii, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise pana pe data de 20 februarie 2020, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str. Republicii nr. 13, Falticeni) sau pe adresa de posta electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúAprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii √ģn Municipiul Falticeni pentru anul 2020‚ÄĚ
In conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile »ôi completńÉrile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora ‚ÄúProiectul de hotarare privind Aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2020‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de caierul de sarcini, intocmit de Serviciul Administrativ Control Achizitii, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise pana pe data de 20 februarie 2020, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str. Republicii nr. 13, Falticeni) sau pe adresa de posta electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind ‚ÄúOrganizarea licitatiei publice deschise pentru achizitionarea de imobile (apartamente/garsoniere) de pe raza municipiului Falticeni, precum si aprobarea documentatiei corespunzatoare‚ÄĚ
In conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile »ôi completńÉrile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora ‚ÄúProiectul de hotńÉrare privind Organizarea licitatiei publice deschise pentru achizitionarea de imobile (apartamente/garsoniere) de pe raza municipiului Falticeni, precum si aprobarea documentatiei corespunzatoare‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de caierul de sarcini, intocmit de Serviciul Administrativ Control Achizitii, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise pana pe data de 17 februarie 2020, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str. Republicii nr. 13, Falticeni) sau pe adresa de posta electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind adoptarea Proiectului bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2020
In conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile »ôi completńÉrile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora ‚ÄúProiectul de hotńÉrare privind adoptarea Proiectului bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2020‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare privind necesitatea adoptarii hotararii, intocmit de Directia Economica, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise pana pe data de 3 februarie 2020, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str. Republicii nr. 13, Falticeni) sau pe adresa de posta electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind elaborarea ‚ÄúPlanului de actiune al Directiei de Asistenta Sociala privind serviciile sociale pentru anul 2020‚ÄĚ
In conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile »ôi completńÉrile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elabora ‚ÄúPlanul de actiune al Directiei de Asistenta Sociala privind serviciile sociale pentru anul 2020‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de caierul de sarcini, intocmit de Serviciul Administrativ Control Achizitii, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise pana pe data de 23 ianuarie 2020, astfel: ca mesaj in format electronic pe adresa de e-mail: falticeni@falticeni.ro; prin posta, pe adresa: Primaria Municipiului Falticeni, str. Republicii, nr. 13, Falticeni, 725200; la sediul institutiei, la Registratura, la adresa str. Republicii, nr. 13, √ģntre orele 08.00-16.00.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a constructiei in suprafata de 326 mp + terenul in suprafata de 523 mp pe care se afla amplasata constructia, inscrise in Cartea Funciara 40158 ‚Äď UAT Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Topitoriei nr. 2A, ce apartine domeniului privat al Municipiului Falticeni.
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind " Vanzarea prin licitatie publica a constructiei in suprafata de 326 mp + terenul in suprafata de 523 mp pe care se afla amplasata constructia, inscrise in Cartea Funciara 40158 ‚Äď UAT Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Topitoriei nr. 2A, ce apartine domeniului privat al Municipiului Falticeni". Documentatia de atribuire a fost publicata pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 2 decembrie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea tarifului de colectare, transport, descarcare a deseurilor municipale fractia umeda si uscata din Municipiul Falticeni
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "aprobarea tarifului de colectare, transport, descarcare a deseurilor municipale fractia umeda si uscata din Municipiul Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare si raportul de specialitate al Compartimentului Mediu, a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 29 noiembrie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind reorganizarea Muzeului de Arta ‚ÄúIon Irimescu‚ÄĚ Falticeni
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "reorganizarea Muzeului de Arta Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de nota de fundamentare depusa de Muzeul de Arta ‚ÄúIon Irimescu‚ÄĚ, a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 29 octombrie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind stabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2020
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind " stabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2020". Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul impozite »ôi taxe din cadrul Primariei Municipiului Falticeni, a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 21 octombrie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind organizarea si desfasurarea unor manifestari cultural ‚Äď artistice si comemorative in perioada 1 - 31 decembrie 2019
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "organizarea si desfasurarea unor manifestari cultural ‚Äď artistice si comemorative in perioada 1 - 31 decembrie 2019‚ÄĚ. Proiectul de hotarare a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 18 octombrie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind infiintarea Directiei de utilitati publice, institutie publica de interes local cu personalitate juridica
In conformitate cu prevederile art. 6 (1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "infiintarea Directiei de utilitati publice, institutie publica de interes local cu personalitate juridica ". Proiectul de hotarare a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 14 octombrie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea Regulametului de reorganizare si functionare a Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Falticeni
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind " aprobarea Regulametului de reorganizare si functionare a Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Falticeni‚ÄĚ. Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare al initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Municipiului Falticeni, a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 13 septembrie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind organizarea √ģn perioada 19 - 20 octombrie 2019 a manifestarilor "Targul Marului" si "Festivalul Fanfarelor"
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "organizarea √ģn perioada 19 - 20 octombrie 2019 a manifestarilor "Targul Marului" si "Festivalul Fanfarelor". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de coordonatorul managementului institutiilor muzeale din cadrul Primariei Municipiului Falticeni, a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 6 septembrie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea cuantumului lunar al burselor de care pot beneficia elevii din invatamantul preuniversitar de stat de la nivelul Municipiului Falticeni in anul scolar 2019 - 2020
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind " aprobarea cuantumului lunar al burselor de care pot beneficia elevii din invatamantul preuniversitar de stat de la nivelul Municipiului Falticeni in anul scolar 2019 - 2020". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul financiar - contabilitate din cadrul Primariei Municipiului Falticeni, a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 16 august 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare vanzarea prin licitatie publica a imobilului in suprafata de 152 mp, avand numarul cadastral 39829, situat in municipiul Falticeni, bulevardul 2 Graniceri fn, ce apartine domeniului privat al Municipiului Falticeni.
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Vanzarea prin licitatie publica a imobilului in suprafata de 152 mp, avand numarul cadastral 39829, situat in municipiul Falticeni, bulevardul 2 Graniceri fn, ce apartine domeniului privat al Municipiului Falticeni". Documentatia de atribuire a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 16 august 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind vanzarea prin licitatie publica a constructiei in suprafata de 547 mp + terenul in suprafata de 739 mp pe care se afla amplasata constructia, inscrise in Cartea Funciara 32839 ‚Äď UAT Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Topitoriei fn, ce apartine domeniului privat al Municipiului Falticeni.
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind " Vanzarea prin licitatie publica a constructiei in suprafata de 547 mp + terenul in suprafata de 739 mp pe care se afla amplasata constructia, inscrise in Cartea Funciara 32839 ‚Äď UAT Falticeni, situat in municipiul Falticeni, str. Topitoriei fn, ce apartine domeniului privat al Municipiului Falticeni". Documentatia de atribuire a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 2 august 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea tarifului de colectare, transport, descarcare a deseurilor municipale fractia umeda la Depozitul conform Moara
In conformitate cu prevederile art. 6(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Aprobarea tarifului de colectare, transport, descarcare a deseurilor municipale fractia umeda la Depozitul conform Moara". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Compartimentul Mediu din cadrul Primariei Municipiului Falticeni, a fost publicat pe site-ul web www.falticeni.ro, sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotarare pot fi trimise, pana la data de 18 iulie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei Municipiului Falticeni (Registratura), prin posta (Falticeni, str. Republicii, nr. 13, cod postal 725200) sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind organizarea licitatiei publice deschise pentru inchirierea unei suprafete de teren, proprietatea publica a municipiului Falticeni in vederea amplasarii unui spatiu comercial provizoriu
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Organizarea licitatiei publice deschise pentru inchirierea unei suprafete de teren, proprietatea publica a municipiului Falticeni in vederea amplasarii unui spatiu comercial provizoriu". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul administrativ-control / achizitii publice din cadrul Primariei municipiului Falticeni, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 18 iunie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea Intelegerii de Cooperare intre Municipiul Falticeni, judetul Suceava, din Romania, si Municipiul districtului Kedainiai din Republica Lituania
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Aprobarea Intelegerii de Cooperare intre Municipiul Falticeni, judetul Suceava, din Romania, si Municipiul districtului Kedainiai din Republica Lituania". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Compartimentul juridic, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 23 mai 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbana a Municipiului Falticeni ‚Äď Orizont 2030
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbana a Municipiului Falticeni ‚Äď Orizont 2030". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Administratorul public din cadrul Primariei municipiului Falticeni, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 21 mai 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Strategia integrata de dezvoltare urbana a Municipiului Falticeni - ORIZONT 2030

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind Organizarea si desfasurarea programului Zilele Municipiului Falticeni
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Organizarea si desfasurarea programului Zilele Municipiului Falticeni". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul cultura muzee, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 16 mai 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea unei Scheme de ajutor de minimis
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Aprobarea unei Scheme de ajutor de minimis". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul Impozite si Taxe din cadrul Primariei municipiului Falticeni, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 15 mai 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind organizarea licitatiei publice in vederea inchirierii a doua spatii avand destinatia de cabinete medicale, proprietatea privata a municipiului Falticeni
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Organizarea licitatiei publice in vederea inchirierii a doua spatii avand destinatia de cabinete medicale, proprietatea privata a municipiului Falticeni". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul administrativ ‚Äď control / achizitii publice, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 8 mai 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind acordarea voucherelor de vacanta pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Falticeni si unitatilor subordonate
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora proiectul de hotarare privind "Acordarea voucherelor de vacanta pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Falticeni si unitatilor subordonate". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Serviciul resurse umane, comunicare, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 25 aprilie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea documentatiei de urbanism PUZ ‚Äď Plan Urbanistic Zonal ‚Äď Intocmire PUZ in vederea construirii a doua locuinte colective (D+P+2E+M), pe terenul in suprafata de 2040 mp, situat pe str. Caporal Popescu f.n., nr. cadastral 35963, aflat in intravilanul municipiului Falticeni, jud Suceava
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora "Proiectul de hotarare privind aprobarea documentatiei de urbanism PUZ ‚Äď Plan Urbanistic Zonal ‚Äď Intocmire PUZ in vederea construirii a doua locuinte colective (D+P+2E+M), pe terenul in suprafata de 2040 mp, situat pe str. Caporal Popescu f.n., nr. cadastral 35963, aflat in intravilanul municipiului Falticeni, jud Suceava". Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare privind necesitatea adoptarii hotararii, intocmit de Directia Urbanism, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala si la avizierul Primariei municipiului Falticeni. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 09 aprilie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea conturilor anuale de executie bugetara si a situatiilor financiare pe anul 2018 a Municipiului Falticeni
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora " Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea conturilor anuale de executie bugetara si a situatiilor financiare pe anul 2018 a Municipiului Falticeni". Proiectul de hotarare, insotit de expunerea de motive a initiatorului si raportul de specialitate, intocmit de Directia Economica, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 19 martie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind indexarea impozitelor si taxelor locale aplicabile √ģn anul fiscal 2020 cu rata inflatiei in procent de 4,6%
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora "Proiectul de hotarare privind indexarea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2020 cu rata inflatiei in procent de 4,6%". Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare privind necesitatea adoptarii hotararii, intocmit de Directia Economica, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala si la avizierul Primariei municipiului Falticeni. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 7 martie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13( sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea documentatiei de urbanism PUZ ‚Äď Plan Urbanistic Zonal ‚ÄďIntocmire PUZ in vederea construirii unui ansamblu de locuinte P+4E+M pe str. 13 Decembrie nr. 25, municipiul Falticeni, jud. Suceava, proprietatea SC GOSCOM SA
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora "Proiectul de hotarare privind aprobarea documentatiei de urbanism PUZ ‚Äď Plan Urbanistic Zonal ‚ÄďIntocmire PUZ in vederea construirii unui ansamblu de locuinte P+4E+M pe str. 13 Decembrie nr. 25, municipiul Falticeni, jud. Suceava, proprietatea SC GOSCOM SA ". Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare privind necesitatea adoptarii hotararii, intocmit de Directia urbanism, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala si la avizierul Primariei municipiului Falticeni. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 7 martie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2019
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora "Proiectul de hotarare privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru programul actiunilor din domeniul culturii in Municipiul Falticeni pentru anul 2019". Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare privind necesitatea adoptarii hotararii, intocmit de Serviciul Administrativ-Control-Achizitii, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 15 februarie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.

Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind aprobarea Ghidului solicitantilor privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2019
In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora "Proiectul de hotarare privind privind finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pentru anul 2019". Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare privind necesitatea adoptarii hotararii, intocmit de Serviciul Administrativ-Control-Achizitii, publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionala. Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 15 februarie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13) sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.


Anunt cu privire la intentia de elaborare a proiectului de hotarare privind adoptarea Proiectului bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2019

In conformitate cu prevederile art.7(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria municipiului Falticeni aduce la cunostinta publica intentia de a elebora "Proiectul de hotarare privind adoptarea Proiectului bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2019"
Proiectul de hotarare, insotit de referatul de aprobare privind necesitatea adoptarii hotararii, intocmit de Directia Economica, a fost publicat pe pagina web www.falticeni.ro sectiunea Transparenta decizionzla si la avizierul Primariei municipiului Falticeni.
Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de hotarare mai sus mentionat, pot fi trimise, pana pe data de 7 martie 2019, astfel: in scris, la sediul Primariei municipiului Falticeni (registratura), prin posta (str.Republicii nr.13( sau pe adresa electronica falticeni@falticeni.ro.
Anunt transparenta decizionala


Anunt transparenta decizionala
 
 
  Primăria Municipiului Fălticeni